Najgledaniji Youtube kanal jugoistočne Evrope IDJVideos.TV je pre tačno četiri godine dobio prestižnu zlatnu plaketu "YouTube Play Button" od najveće svetske onlajn video platforme.

Povodom dostizanja brojke od milion sabskrajbera na Youtube-u IDJVideos-u je uručena prestižna plaketa od dvadesetčetvorokaratnog zlata, što je bila velika potvrda za uspeh kompanije, koja je jedna od najpopularnijih i najbrže rastućih na Balkanu, specijalizovana za video produkciju.

Vlasnici i osnivači kompanije IDJVideos-a, Dorđe Trbović i Andrej Ilić, imali su tu čast 2016. godine da prvi u regionu dobiju nagradu "Golden Play Button" na svetskoj Youtube konvenciji "Amsterdam Dance Event".

Podsetimo, zlatni momci su osnovali kompaniju 2011. godine, a broj sabskrajbera je brzo rastao iz godine u godinu, te danas kanal ima više od 3 miliona sabskrajbera.

Pored IDJVideos Youtube kanala postoje još tri kanala IDJWorld-a. Jedan od njih je IDJTunes, koji je u martu ove godine prestigao brojku od 100.000 sabskrajbera i učinio IDJWorld najuspešnijom kompanijom na našim prostorima.

Inače, IDJTunes je četvrti Youtube kanal IDJWorld-a, koji je prikupio više od 100.000 pretplatnika posle IDJVideos-a, IDJKids-a i IDJTV-a.

IDJTunes je izdavačka kuća osnovana 2013. godine, koja umetnicima nudi digitalnu distribuciju, kojom se najuspešnije na našim prostorima bavi naš sektor IDJDigital.

IDJKids je jedan od najgledanijih dečijih Youtube kanala koji trenutno broji 797 hiljada sabskrajbera, a na njemu se mogu naći dečije pesmice i crtaći. 

Muzički kanal IDJTV postoji od 2016. i broji više od 160 hiljada sabskrajbera na Youtube-u. Na IDJTV-u gledaoci svakodnevno mogu da uživaju u najvećim IDJ hitovima, a tu su i emisije "IDJHOT", "HOT ID", "One on one", "IDJMash", "IDJTube i "Quiz".

Evo kako su pre četiri godine zaposleni u IDJVideos-u proslavili "zlatno dugme":