Iza Banana&Salt stoji Lina Ugrinovska, dugogodišnji booker makedonskog festivala Taksirat, D festivala, Pin Music Conference, agentica Kirila Djajkovskog te suradnica mnogih makedonskih i regionalnih glazbenika. Od strane UK IQ magazina bila je istaknuta kao jedan od najperspektivnijih predstavnika nove generacije u glazbenoj industriji, a 2019. godine bila je nagrađena za Artist Liaison of the Year - WILM, Women in live music. 

Shodno tome, kao ambasadorica mentalnog zdravlja u glazbenoj industriji te gošća mnogih europskih konferencija, u Banana&Salt ukomponirala je najbitnije segmente važne za glazbenu industriju u obliku radionica i edukacija s naglaskom na trenutnu situaciju s corona-virusom i kako regulirati stres i pregorijevanje u poslu. 


Kao posebnog vanjskog suradnika agencije ističe  Dr. Katju Ehrenberg, profesoricu sa Sveučilišta u Bonu koja kao psiholog nudi odgovore na pitanja povezana s efikasnim radom, dobre strane konflikta i kako riješiti anksioznost na sceni. Taj koncept posebno je složila upravo za Banana&Salt agenciju. 

Na arist rosteru nalaze se Ida Prester, Lollobrigida, Funk Shui, Ljubojna, Ruth Koleva, David Mukka i drugi. 

"Kao uvijek perfektni profesionalac, Lina ima odlično oko za detalje i sluh za glazbu. Zadovoljstvo je uvijek raditi s njom, kreirajući radanu atmosferu koja je zabavna i organizirana na vrijeme. Razvijati radni odnos s njoj kroz godine, bilo je predivno iskustvo, a njena eskpertiza povećava značenje svakog projekta kojeg se dotakne", TK WONDER (Artist, NYC). 

Službene stranice Banana&Salt - OVDJE