Jedni od najpopularnijih muških muzičkih vokala na ovim prostorima ukrstili su svoje glasove i svojom kolaboracijom oduševili mnoge.

Relja je dugo vremena skrivao sa kim će da uradi duet, međutim u jednom trenutku Devito je otkrio na svom Instagram profilu da je on tajanstveni pevač sa kojim je Popović napravio duet.

- Hteo sam da sacekamo neko bolje vreme za objavljivanje ovog spota, ali posto je to bolje vreme neizvesno, pozeleo sam da vam se ovim spotom i pesmom oduzim za svu ljubav koju mi dajete. Velika ljubav za sve vas! R - napisao je Popović na svom Instagramu.

Izvođači su se u numeri osvrnuli na trenutnu situaciju koja nas je zadesila tokom pandemije,  sobzirom na to da se ceo život "preselio" online, a o tome govori stih ,,Trebaš mi live, a ne online" i ,,Hoću te offline". 

Komentari na Youtube muzičkoj platformi su  izuzetno pozitivni. Fanovi nisu krili oduševljenje ovim projektom, a nekolicina je naslutila da posle ove saradnje dolazi saradnja Nikolije i Teodore, međutim, da li će tako i biti, ostaje nam da vidimo. 

Numeru možete poslušati u nastavku.