Zanimljiv detalj o novom spotu Marei je to da je ručno crtan ugljenom, sastavljen je od fotografija koje u brzini daju dojam kretanja, a pojavljuje se naravno i Marei. Spot je nastao u suradnji s Tetrabot studiom, točnije s Janjom Pilić koja je sve sama naslikala, fotografirala i snimila. Na kraju procesa, ekipa je sve to posložila i montirala u spot u samo jednoj noći.

"Tehnički dio spota je animacija ugljena kojom se bavila Janja, a naknadno smo onda ubacile i snimke kako bi spot oživio. Ispalo je efektno jer djeluje kao da sam zatočena u tom papiru i ugljenu što opet izaziva lagani osjećaj tjeskobe koji se zajedno s melankolijom isprepliće u pjesmi 'Sutra me ne zanima'", opisuje Marei koja s redateljicom surađuje od spota za pjesmu "Ne budi me" kojeg je radila čitava ekipa iz studija Tetrabot, a potom i za pjesme "Hrani li te slatko" te božićnu "Smrznuto je sve“.

Pjesma „Sutra me ne zanima“, objavljena je na istoimenom albumu prvijencu Marei - svestrane dvadesetrogodišnje umjetnice iz Istre, pravog imena Marina Žužić.

Na albumu je počela raditi krajem 2018., a prva napisana pjesma bila je „Sutra me ne zanima“ koju je napisao Danijel Damjanović (autor i gitarista grupe Kultura). Ta je pjesma bila prvi atom iz kojeg se razvio čitav proces stvaranja albuma. Stoga album nosi i isto ime, a upravo im je za tu pjesmu najduže trebalo da je dovrše – gotovo godinu i pol!

Album možete slušati na streaming servisima

Izvor: Menart Promo