Kao treći singl, odabrali su pesmu „Okean“, baladu, za koju kažu da u žanrovskom smislu predstavlja eksperiment kojim su pokušali da urade nešto drugačije u odnosu na ono što su do sada radili.

Ne treba se plašiti neuspeha i neprihvatanja od strane ustaljene publike i kritičara, pogotovu ne u drugoj dekadi 21 veka. Svet uveliko ide napred, pa zašto ne bismo i mi?", kaže Ivan.

Pesma „Okean“ opisuje ljudske odnose, ljubav, našu svest koja je istovremeno i beskrajna ali i ograničena i nemirna u odnosu sa stvarnošću. Produkciju, kao i na prethodnim pesmama sa novog albuma, potpisuje Saša Otašević (studio Mašina 23).

Bluz Mašina je autorski bluz rok bend iz Beograda koji iza sebe ima već dva objavljena albuma. Ivan Milenković, frontmen i gitarista grupe, trenutno radi na svom prvom solo albumu. Ivan je samostalni umetnik iz Beograda i bavi se muzikom i multimedijom već 21 godinu, a iza sebe ima 6 autorskih izdanja.

"Uvek sam želeo da se bavim isključivo muzikom, ali smatram da je u eri u kojoj živimo (i u zemlji kojoj živimo) to postalo nemoguće. Mnogi potežu za dodatnim ili rezervnim prihodima da bi preživeli, jer nastupa, od kad je počela pandemija, ima vrlo malo“, kaže Ivan i dodaje da mu je izuzetno drago što je pronašao svoj autorski izraz i unutrašnji mir, pa može da se posveti autorskom radu.