“Ovo je album prihvaćanja svega što život nosi, on je rezultat sazrijevanja. Ujedno je i katarza duše, plivanje u mulju i iluzijama i izdizanje iz pepela.  Ovo je također album otpuštanja, prepuštanja, pročišćenja, izlaska iz mraka na svjetlo. Neke melodije na albumu su stare gotovo 40 godina, a u život ih je iznjedrila sinergija trojca koji je neplanirano počeo stvarati zajedno, uslijed prvog lockdowna”, poručuje Willow Avenue, trio iz skrivene avenije u zagrebačkom kvartu Vrbiku.

Album “Come What May” objavljen je za LAA i donosi osam pjesama koje zajedno tvore zaokruženu cjelinu, dok svaka pjesma nosi svoj dio priče. S albuma je skinut još jedan singl, a riječ je o “Museums” koji otvara debitantski uradak, a dolazi i uz prateći videospot. Na albumu su i ranije objavljeni singl “Hello, Goodbye” kojim se trojac predstavio, kao i “For Your Money”, a na njemu se još nalaze “Downstream”, “Days Like Dogs”, “The Cure”, a zatvaraju ga “Seven Days” i “More Love In The Streets”.

"Mi smo bend tišine" reći će Ante Perković, objašnjavajući glavnu poveznicu između pjesama, dok će Jakša Perković istaknuti minimalizam kao glavnu nit vodilju i organski pristup produkciji albuma. Za Mary, ovo je album koji liječi i mijenja na bolje.

 Pjesme prati i vizualni rad, videi u obliku pokretne slike koju je konceptualno razradila te snimila i montirala Barbara Raad, a sve je snimano u prostorima Laube. Za glazbu koju su Jack de Shaw (Jakša Perković) i Ante Perković zajedno stvarali, naša hvaljena kantautorica Mary May (Marija Butirić) napisala je stihove i dala im melodiju. Sve su pjesme snimljene u stanu na zagrebačkom Vrbiku, mix i master potpisuje Jack de Shaw, a za dizajn covera albuma zadužena je mlada dizajnerica Klasja Habjan.

Album „Come What May“ može se pronaći na brojnim streaming i download platformama kao što su Spotify, Deezer, Apple Music i ostali.