Hari Rončević radio je na novoj pjesmi s prijateljem, basistom i aranžerom Albertom Limićem. Za produkciju, kao i glazbu i tekst, zaslužan je sam Hari. 

"Snimano je kao i uvijek u studiju Deva u Splitu (možda nekoliko puta nisam). Jedna smo prokušana ekipa koja se dokazala i koja je pokazla da taj rad ima rezultata kod naše publike, koja voli to što radimo", komentiro je Hari. 

"Sve smo mi u pakao pretvorili" Hari svrstava u svoj noviji glazbeni izričaj kojim spaja zapad i moderne aranžmane:

"Pjesmu sam zamislilo na način kao što radim u zadnje vrijeme. Nekako volim koketirati sa zapadom i modernim zvukovima i aranžmanima. "Spreman na sve" bila je jedna od takvih, kao i "Idem jugu svom", pa i ova najnovija. Cilj mi je unaprijediti glazbu u skladu s glazbom koja se sluša vani – ne mislim na rap ili tako nešto što nije moj fah. Govorim o pop-rock modernim aranžmanima i pjesamama. Ili ćemo dati dva gola u napadu ili ćemo primiti gol, sve ovisi o publici. Ako im se sviđa, super, a ako se publici ne svidi, nije super, ali ja od sebe ne mogu. I zato neka ljudi poslušaju pjesmu i neka donesu svoj sud", rekao je za kraj. 

Izvor: Scardona