Razigrana numera predstavlja pomak od stila na koji su navikli fanovi ove muzičke zvezde, a već prema prvim reakcijama naslućuje se da dugo neće silaziti sa liste naslušanijih pesama u regionu.

 „Zvuk je drugačiji od svega što sam radila do sada. U pitanju je fuzija džez roka i r’n’b-ja. U spotu sam uspela da dočaram emociju pesme i najbitnije je što se sve lepo uklopilo sa brendom kojeg volim oduvek”, ističe Senidah koja je koautor pesme zajedno sa Bassivity produkcijom.

Prateći video predstavlja pravu modnu i vizuelnu poslasticu. Osim impresivnih kadrova snimljenih na različitim lokacijama u Beogradu, scene obiluju zavodljivim stajlinzima sa potpisom brenda Replay koji savršeno prate atmosferu spota.

Senidah pleni ne samo snagom svog moćnog vokala, već i jedinstvenim stilom. Kreativna, autentična i hrabra, ona je oličenje duha našeg brenda. Zaista smo ponosni na zajedničku saradnju”, izjavili su predstavnici ovog modnog brenda kog su pre Senidah promovisali Neymar Jr, Alessandra Ambrosio i Irina Shayk.