Sve je moguće uz ljude koji gaje ono dobro u sebi, a upravo o tome Giuliano govori u svojoj novoj pjesmi 'Nebo vidi sve'.

Iako je kao dijete maštao više o tome kako će se baviti sportom i zabijati golove za Hajduk, te poprilično odlučno krenuo u ostvarenje tog sna, ipak je prevladala ljubav prema glazbi. Tako mu ni kultne splitske Prokurative nisu nimalo strane, jer se iz iste te ljubavi često vraća njima, pa tako i ove godine.

Omiljeni glazbenik brojnih generacija, čovjek koji nas godinama veseli i opušta svojim pjesmama tako će i ove godine pohoditi Splitski festival. Na omiljenim mu mjestu i festivalskoj pozornici u rodnom mu gradu, premijerno će izvesti svoju novu pjesmu 'Nebo vidi sve'.

Riječ je o novoj pjejsmi iz kreativne radionice Giulianove provjerene autorske ekipe, Branimira Mihaljevića koji je zaslužan za glazbu i aranžman te Nenada Ninčevića kao autora teksta.

"'Nebo vidi sve' jedna je vedra, vesela pjesma sa sretnim tekstom. Mislim da nam to svima treba, takve jedne vedrine u ovakvim vremenima. Jako se veselim što ću je pjevati u subotu na Splitskom festivalu, pogotovo što u posljednje vrijeme nemam puno gdje pjevati ljudima. Tako da, poruka je jednostavna, nebo vidi sve, voli vas Giuliano', poručio je.

Izvor: Hit Records