Grupa Nemi pesnik je u kratkom roku osvojila publiku šarmantnim singlom „Koliko si luda“ koji su slušaoci Radija Beograd 202 izbarali za „Hit godine 2020“. Bend potom objavljuje seriju singlova - „Matematika“, „Smajli“… Pesma „Okeani rozea“ beleži interesovanje lokalnih radio stanica koje se bave rokenrolom, dok je singl „Minimalac“ ponovo osvojio slušaoce Beograda 202 i postao „Hit nedelje“.

Nemi pesnik je tako došao do „Main Stagea“ ovogodišnjeg Exit festivala na kom su nastupili prvog dana, odnosno na otvaranju.

Izlaskom albuma „Slobodna volja“, bend sa jedne strane zaokružuje uspešnu sezonu a sa druge nastavlja avanturu i predstavlja niz novih pesma video singlom „Slučajno“:

„Izlazak prvog albuma donosi sa sobom onu vrstu uzbuđenja koju je teško opisati. U etar na neki način puštamo naše živote koji su pretočeni u deset pesama. To nije jednostavno ali znajući koliko smo bili iskreni i posvećeni njima, sigurni smo da će te pesme naći svoj put do onih kojima su potrebne,“ izjavio je, povodom izlaska albuma, Milan Marković pevač benda Nemi Pesnik.

 



Album „Slobodan volja“ možete slušati na svim striming servisima.