Kao i kod prethodnog singla, Filip Dizdar i ovog puta potpisuje produkciju, aranžman, glazbu i tekst te je režirao i spot. Filipova sestra, Natali Dizdar pjeva bekove, a za mix i master zaslužan jej Jere Šešelja.

„Mislim da se svi sjećamo prvog puta kad smo nešto bitno napravili ili nam se nešto bitno dogodilo... Ova pjesma je posvećena svim onim pozitivnim prvim iskustvima koje zapamtiš do kraja života. Spot je zamišljen kao da gledamo privatne snimke koje je mladi par snimio na ljetovanju prije nekih 20-tak godina. Da sve bude autentično nabavio sam i malu Sony kameru iz vremena kad je HD rezolucija bila nedosanjani san. Ciljali smo na to da spot ispadne što spontanije i intimnije, baš kao da ne postoji nitko osim njih dvoje na svijetu“, rekao je Filip Dizdar

U spotu glumi Klara Fiolić, mlada talentirana glumica koja trenutno studira glumu na Akademiji dramske umjestnosti u Zagrebu i Roko Butuči, koji inače nije glumac, ali se svejedno odlično snašao.

„Mislim da su njih dvoje pjesmi i spotu dali jednu potupuno novu dimenziju i autentičnost jer, oni su par i u privatnom životu pa nisu trebali previše glumiti“, na kraju je rekao Filip.

Pjesmu slušajte i na streaming servisima

Izvor: Menart