Remix ERICOVE pjesme "No Good" još je jedno veliko priznanje za dvadesetogodišnjeg je kantautora, vokalista, multi instrumentalista i producenta. 

"Jako volim pocket palmu, pjesme su im odlične, a sviđa mi se i njihov glazbeni stil koji je prepoznatljiv i upakiran u modernu produkciju. Veseli me da na sceni imamo izvođače kao što su oni. Remix koji su napravili me na prvu dobio, prezadovoljan sam i presretan što smo ostvarili ovako odličnu suradnju!“, komentirao je ERIC prvu suradnju s hvaljenim duom.

Na remix su se osvrnuli i pocket palma: „Bio nam je gušt raditi na remixu singla 'No Good' jer je Eric stvarno jedan od talentiranijih mladih autora, a prije nekoliko mjeseci imali smo ga priliku i upoznati, tako da se ova suradnja nekako prirodno rodila. Jako smo zadovoljni remixom jer je pjesma poprimila sasvim novi osjećaj koji dosta reflektira stil pocket palme. Sve u svemu, nadamo se i daljnjim suradnjama i nadamo se da će se Ericovim fanovima remix jednako svidjeti kao i nama!"

Album „I Am Eric“, objavljen u izdanju diskografske kuće Universal Music Hrvatska, na jednom mjestu okuplja 11 pjesama, od kojih je 10 napisano na engleskom, a jedna na hrvatskom jeziku. Među njima su se našle zapažene „Not Gonna Let Go“, koja je dospjela na 10. mjesto HR Top 40 ljestvice najemitiranijih pjesama u radijskom eteru, te „Reci mi“ čije smo taktove imali priliku premijerno poslušati tijekom Dore, izbora hrvatske pjesme za Pjesmu Eurovizije.

Objava debitantskog izdanja, čiji je distributer u Sjedinjenjenim Američkim Državama diskografska kuća Republic Records (Ariana Grande, The Weeknd, Post Malone...), za ERICA  je tek početak njegovog glazbenog puta, koji već sada pokazuje kako je riječ o glazbeniku koji ima puno razloga da samouvjereno nastavi raditi na svojoj karijeri.

Album „I Am Eric“ dostupan je na digitalnim glazbenim platformama te u fizičkom obliku.

Izvor: Universal Music Hrvatska