Na albumu Leona Brenka prevladavaju plesne i groovy kompozicije, ali ima i onih koje su zamišljene i snimljene u jazz maniri poput „Say It Again“, „Childhood Memories“ ili „The Doctor“.

"Nekoliko skladbi s albuma nastalo je u nazad 5, 6 godina dok su dvije skladane ove godine neposredno prije samog snimanja. Album je u cijelosti snimljen u svega nekoliko dana od kojih je većina kompozicija snimljena u prvom ili drugom takeu“, pojašnjava Leon Brenko koji zadnjih 20 godina aktivno djeluje kao studijski glazbenik i aranžer, surađuje s eminentnim glazbenim izvođačima u Hrvatskoj i nastupa na jazz festivalima.

Neki od projekata na kojima je radio, nagrađeni su i Porinom (aranžer i izvođač:  Nola "Iznad Oblaka" (pjesma godine) i "1947 Hommage Sergiu Endrigu" (najbolji album s raznim izvođačima). Dobitnik je strukovne nagrade "Status" 2013. godine u kategoriji najbolji pop klavijaturist. Jazz svira od svoje dvadesete godine. Redovito nastupa s najboljim hrvatskim jazz glazbenicima i sastavima, a od stranih izdvaja nastupe s legendarnim američkim jazz trubačem Eddiejem Hendersonom, američkom pjevačicom Sharon Clark, finskim saksofonistom Timom Lassyjem. Ovo je prvi album pod vlastitim imenom s kompletno autorskim kompozicijama.

Na pitanje koji su mu glazneni uzori, kaže, nije lako odgovoriti jer ih ima jako puno. Ipak ističe pijaniste i jazz glazbenike 20. stoljeća kao što su Herbie Hanckok, Joe Sample, George Duke, George Benson.


Uz Leona Brenka na klavijaturama, na albumu sviraju vrhunski glazbenici. Ritam sekciju čine jedan od najtraženijih i najiskusnijih hrvatskih bubnjara Marko Lazarić te basist i kontrabasist Bojan Skočilić, također jedan od najtraženijih glazbenika mlađe generacije u Hrvatskoj. Na pojedinim kompozicijama pridružuju im se vrsni instrumentalisti Alen Spada na gitari, jazz gitarist Boro Lukić te Toni Pernić na udaraljkama.

Album objavljuje Menart, a snimljen je u  Analogic Recording Studiju u Puli. Tonski snimatelj je Alen Spada koji je i izmiskao album. Mastering albuma potpisuje Dragutin Smokrović Smokva, a dizajn covera i fotografije Igor Zirojević.

Glazbenu produkciju albuma potpisuju Leon Brenko i Alen Spada.

Album je dostupan u CD shopovima i na svim digitalnim servisima.

Izvor: Menart