Riječ je o ljubavnoj baladi kojom Blanka podsjeća na to da je svatko vrijedan ljubavi, te da za nju nikada nije kasno,

"U svijetu u kojem je mladost postala gotovo najvažnije mjerilo vrijednosti i u kojem je stvoren dojam da život prestaje u tridesetima. Upravo nas pjesma 'Zrela ljubav' podsjeća da je svaki trenutak života vrijedan i da i oni koji su ga već dobrim dijelom proživjeli i nisu više u naponu svojih snaga imaju pravo na radost i ljubav", poručila je Blanka.

Dodala je kako čovjek nije stvoren za samoću, već da sebe dijeli s drugima, a svaki dan je Božji dar u kojem ne smijemo uzaludno gubiti dragocjeno vrijeme zbog nečega što ionako ne možemo promijeniti.

Za pjesmu 'Zrela ljubav' tekst je napisala Marija Dolović, glazbu potpisuje Slavko Nedić, dok je za aranžman zaslužan Krunoslav Dražić, a sve to Blanka je obogatila svojom prepoznatljivom interpretacijom.

Spomenimo i to kako je Blanka Došen osvojila prestižnu glazbenu nagradu Porin u kategoriji u kategoriji Najbolji folklorni albumi za album 'Starogradski biseri', u izdanju Hit Recordsa.

Ovom prigodom, podsjetimo samo na neke od uspješnica iz njezine bogate karijere, 'Suze sjećanja' i duet sa Mladenom Medak Gagom, 'Milostinju u ljubavi ne primam', 'Pjesma za tebe', 'Probali sve smo', te duet sa Cecilijom 'Ja samo želim zagrljaj'.

Vjerujemo da će ova ljubavna balada ohrabriti mnoge na ljubav i podsjetiti na važnost onog dobrog kojeg zaslužujemo.

Izvor: Hit Records