Jo.Vana kombinuje elektro, pank, rok uticaje koje prožima svojim svedenim i upečatljivo interpretiranim tekstovima.

Njen prošlogodišnji album „EGO MANIA“ objavljen je pod okriljem britanske izdavačke kuće The state51 Conspiracy i Mascoma.

Jo.Vana se izražava kroz fraze, kao spoken word artist, a izdanje ima i eksperimentalni karakter. Njen dijalog i umetnička komunikacija slična je artistima poput Patti Smith ili Joko Ono.

Nedavno je Jo.Vana ostvarila saradnju sa uvaženim beogradskim tehno disk-džokejom/producentom – Markom Nastićem.

“Uvek mi se sviđala Markova energija, vajb koji stvara kao muzičar i DJ. Možda i više od toga lično – Marko, njegova ljudska, prisna, humana strana. Ispod prstiju jednog vrhunskog profesionalca kao što je on izviru sjajna i nesvakidašnja ostvarenja, tako da mi se remiks svideo istog trenutka kada sam ga čula. Sve je teklo od početka smooth and easy going u kreativnoj simbiozi. Sigurna sam da ćemo u budućnosti imati prilike da stvorimo još zanimljivih dela.”

Marko Nastić je dobro poznat regionalnoj klupskoj publici. Jedan je od prvih domaćih disk-džokeja koji je obišao svet, išao na turneje i obišao sve značajnije klubove na svetu. Paralelno je stvarao autorsku muziku koju je objavljivao u inostranstvu ili na sopstvenom lejblu. Uspešan je i kao remiks producent. Ono što je uradio za pesmu „Revolution“ je u skladu sa Nastićevin muzičkim interesovanjima koji su pomenuti singl približili klupskoj publici.

“Jako mi je drago da sam uspeo da ostavim svoj pečat na ovom Jovaninom izdanju, i nadam se da je ovo samo prvi korak ka daljoj zajedničkoj saradnji!”

Jo.Vanin singl „Revolution“ u Remiksu Marka Nastića je  možete slušati i na svim streaming servisima