"Ovu pjesmu sam napisao u trenutku kad sam se našao u fazi razmišljanja o životu i ljubavi. Razmišljajući o svemu što nam nudi svijet i mediji, nalazim odgovor u onome što vidim kod običnih 'malih' ljudi, naročito kod djece", rekao je Jozo.

Tako je upravo kroz glavnu ulogu djece u video spotu koji je snimljen za 'Što je ljubav', dao naslutiti što je to za njega ljubav i kako ju sam doživljava,

"Moj osobni doživljaj ljubavi je sva dobrota i ljepota koja se bezuvjetno daruje drugom ili na isti način prima od drugoga. Bilo to u odnosu Boga i čovjeka, mladića i djevojke, obiteljskih odnosa ili iskrenih prijatelja",  rekao je Jozo.

 Podsjetimo kako je Jozo Mikulić nedavno izdao svoj prvi singl 'Mimosvit', kojim se predstavio široj publici. Svoj glazbeni put započeo je s petnaest godina sviranjem gitare, a uz nju je ujedno razvijao i pjevačke vještine. Osim gitare, Jozo izvrsno svira ukulele, klavijature i bubnjeve, a svoje prve tekstove i glazbu započeo je izvoditi s devetnaest godina. Trenutno je na studiju Građevinskog fakulteta u Mostaru, a poznat je i kao izvrstan poznavatelj dobrih sireva i vina.



Izvor: Hit Records