Pjesma “Mislila si” je drugi single boy banda Bez dileme za koji tekst i muziku potpisuju Adnan Pacoli i Dalal Midhat, i sniman je u studiju Tempo. Spot je radila video produkcija Tempo Digital.

Pjesma i spot kasnili su zbog situacije s pandemijom, ali su nas momci tijekom izolacije, počastili akustičnom verzijom pjesme “Ovisan” koju su podijelili na svom Facebook profilu.

Grupa Bez dileme nastala je početkom 2019. godine, a čine je tri mlada i talentovana pjevača – Adi, Bidži i Dženo. Ranije su nastupali na različitim muzičkim takmičenjima u BiH i regionu, a sklopljena prijateljstva i kompatibilnost glasova rezultirali su i formiranjem grupe.

Adi Avdić (24 godine): Od malih nogu se bavi muzikom, svira bubnjeve i gitaru. Druga jej godina mastera na Fakultetu političkih nauka, Međunarodni odnosi i diplomatija.

Dženan Granilo (24 godine): Svira klavir, gitaru i trubu, završio Osnovnu i Srednju muzičku školu u Sarajevu. Bavi se i IT- programiranjem i radom na računaru. Pjeva i takmiči se na raznim muzičkim takmičenjima od svoje 12 godine. Pored muzike voli sport, trenirao je fudbal.

Mustafa Bidžan (24 godine): Pjeva od svoje trinaeste godine, a sa osamnaest se počeo ozbiljnije baviti muzikom i vokalnom tehnikom. Svira gitaru. Osim toga, sport mu je velika ljubav, diplomirao je na Fakultetu sporta i tjelesnog odgoja a trenirao je karate i fudbal.

Pjesmu "Mislila si" možete slušati i na streaming servisima

Izvor: Tempo Digital