Album „Daleko je Dizni”, originalno objavljen 2010. godine predstavlja prvi ženski solo rep/hip-hop album u Srbiji i šire u regionu, i bitnu odrednicu u domaćoj muzičkoj evoluciji, važan za celokupni razvoj ženskih autora i izvođača na ovom području.
 
Za ovo reizdanje, čiji singl simbolički izlazi na njen rodjendan, Ivana Rašić kaže:
"Reizdanje albuma je za mene kao ponovno rađanje. Nisam ni znala koliko je ovakav čin bio potreban jer nisam imao osvešćenje da je toliko važno izdanje za ženski hip hop. Tek godinama koje su dolazile nakon izdanja sam od publike i scene shvatila da je on popločao put za nove autorke i to me jako raduje jer ja na svom početku nisam imala matricu ponašanja da bih došla do javnosti i publike. Ipak ne bih menjala put jer me je naučio svemu. Od 2010. godine i prvog izdanja 'Diznija' do sada,sam potpuno drugačija izvođačica, porasla sam i naučila mnogo, zato želim da ponovo izdam album i zahvalim se svim lekcijama i prenesem ih kao deo svog nasleđa."

Jedanaest godina kasnije, kada je u regiji Dizni za žene u nekim segmentima dalji nego ikad, Ivana Rašić reizdanjem prvog albuma, zapravo podseća i osnažuje žene u (ne samo) kreativnoj sferi da se upornost isplati.  Ako ni zbog čega drugog  onda zbog  odstupanja od patrijahalnih formi, spoznajom svojstvenosti, izgradnjom samopouzdanja,  što definitivno vodi ne samo ka učvršćivanju  žena u društvu, već prosto i jednostavno – sreći u životu jedne žene.
 
Upravo i muzički spot snimljen na lokaciji grada Beograda u režiji Andrije Grkića, simbolizuje borbu i opstanak u uslovima "urbane džungle". 
 
Kako bi se dominantna uloga aktivne žene koja je sposobna da odlučuje za sebe dodatno naglasila, reizdanje prati provokativan cover - Prava moć je unutar svake žene (galaksija + suptilan simbol vulve). Novi svet, nova galaksija, iskonska moć žene.
Dizajn omota potpisuje Zdravko Kevrešan.
 
Muziku za singl radili su Moyne Selecta i Đera, a tekst je pisala sama Sajsi MC, a remaster Vlada Negovanović.

Izvor: Lampshade Media