"Srce je locirano u središnjem delu grudnog koša i pumpa krv ritmom koji varira u zavisnosti od toga da li telo miruje ili je aktivno. Kao što je srce to koje stvara ritam muzici ljudskog bića, tako je i muzika pitanje osobenosti srca čoveka koji je stvara. Kad sam bila klinka, na rođendanima se često plesalo uz sentiše, a naši roditelji su to zvali stiskavac. Ovo je pesma posvećena jednom dobu sa manje stisnutih srca, a više stisnutih tela jedna uz druge",  objašnjava Margareta ideju za "Srce".

Uz Margaretu i Borisa članovi benda su Nikola Vasić Vaske (gitara) i Ljubinko Tomanović (bas), a specijalni gost na slajd gitari je bio Mića Luković (Ice Cream Man).

Ilustraciju za singl uradila je Marija Jevtić.


Mad Mags je nastao 2017. godine u Beogradu i čine ga Margareta Samoran i Boris Eftovski. Magi piše pesme i peva (i profesorka je japanskog), dok je Boris kompozitor i producent, a i član američko-srpske inkarnacije The Black Heart Procession i The Red Step (nekada i Kazna za uši). Mad Mags prave muziku za svoju dušu, oslobođenu žanrovskih stega, vremenskih rokova i prostornih ograničenja. Prave muziku za sanjanje i plesanje."Human Heart" je treći singl koji su objavili, a potražite na YouTube-u "Wandering River” i "Yume / 夢 (Dream)".