Tada počinje njihovo zajedničko glazbeno putovanje koje je dosada iznjedrilo četiri singla „Kad si tu“,  „Hej bejbe“, „Kratki pogledi“ i „Soba“. Videospot za  pjesmu „Soba“ kojeg je animirala Laura Martinović ušao je u službeno natjecanje hrvatskog filma na Animafestu.

Demo za pjesmu „Ne budi me“ dugo je stajao „u ladici“ i skupljao prašinu. Sven i ja smo stalno odgađali završetak pjesme, ali došlo je vrijeme i za to. Nadamo se da je ona korak prema dovršetku albuma“, govori nam Višeslav.

Tekst i glazbu potpisuje Višeslav Šošić, koji je ujedno i vokal i gitarist, dok je Sven Pavlović pjesmu producirao i odsvirao električne gitare, bas, samplere i synth. Pjesmu je svojim ritmovima upotpunio Viktor Krasnić (Šumski). Singl „Ne budi me“ sniman je u tonskom studiju Sunday Studios, a miks i mastering potpisuje Jelenko HodakStudio Green Hill.

Spot je snimao, režirao i montirao Dinko Šimac (Beyond Pines Films) koji je uz produkcijski dio Romane Pavliše napravio jako zanimljiv i oku primamljiv video.



Dinku smo prepustili sve, a on je smislio cijelu priču. Imao je slobodne ruke, a rezultat nas je ugodno iznenadio! Cijela ekipa je napravila vrhunski posao. Uvijek je zanimljivo vidjeti kako netko drugi interpretira naše pjesme“.

Svojim ulogama ovaj spot su začinili Željko HajsokMašaNora i Zita KukecAlen Senjan i Marko Benjak.

Pjesma „Ne budi me“ u izdanju izdavačke kuće Basic & Rough dostupna je putem svih digitalnih glazbenih platformi.