Nova pjesma je, uz već ranije objavljenu “Falling”, najava novog studijskog izdanja Jonathana koji bi trebao izaći krajem ove godine. Kao i na svakom albumu bend se glazbeno širi i raste, pjesme tekstualno i svirački odražavaju utjecaje skupljene tijekom rada na njima, ali u cijeloj priči, kaže bend, zadržavaju svoj prepoznatljivi zvuk.

Producent pjesme je stalni suradnik Jonathana, Matej Zec, koji je producirao sve albume benda do sada, a pjesma je snimljena u studiju G.I.S. u Rijeci.

Uz dvostruki vinil „To Love“ i „To Hold“, debitantski uradak “Bliss”, te dupli singl „Getting Closer Is Keeping Us Apart“ Jonathan su se probili među najcjenjenije i koncertno najjače bendove regije. To su potvrdili i nastupima u većini najvažnijih klubova i festivala, svirkama uz divove kao što su Editors i Killers, ali i dugačkom američkom klupskom turnejom započetom na SXSW-u. Titulu jednog od najboljih live bendova zacementirali su i nedavnom “Rock&Off” nagradom za najboljeg koncertnog izvođača prošle godine.

Jonathan uskoro očekuje bogato koncertno proljeće i ljeto, a samo neki od do sada potvrđenih datuma su u Sisku u dvorani Zeleni brijeg 14. svibnja, te 20. svibnja u Baškoj. Bend će nastupiti na đakovačkom Galoop festivalu 3. lipnja, u koprivničkom FUNK-u 10. lipnja, a dan nakon u pivovari Lepi dečki u Čakovcu. Na kninski Grr fest dolaze 9. srpnja, a 16. srpnja su u Zaboku na Nova runda craft beer festu.

Novi singl proizlazi iz nove autorske faze benda koji resetiran glazbeno, vizualno i estetski najavljuje novo studijsko izdanje, a pjesma “Have It All” dostupna je na svim streaming servisima.