Sniman u slikarskom ateljeu na Akademiji likovnih umjetnosti na Jabukovcu, AKUSTIK je glazbeni session s vizijom da predstavlja prazno umjetničko platno obogaćeno kreacijama njegovih trenutnih sudionika. Poetika umjetnosti izražena je kroz kolektiv umjetnika od kojih svatko svojim doprinosom sudjeluje u kreiranju audiovizualne cjeline stvarajući tako jedinstveno konceptualno djelo.

S idejom da sessioni budu sirovi, intimni i snimani u one take formi na različitim lokacijama pritom zadrzavajući prepoznatljivu estetiku koja prati nekonvencionalne prostore i akustične izvedbe uz dozu improvizacije.

Session je sniman u prosincu 2021. u sklopu diplomskog projekta na Akademiji dramske umjetnosti. Režiju potpisuje Kim Kukuruzović, Luka Jazić je direktor fotografije, a ton je snimao Hrvoje Radnić. Fotografije sa snimanja potpisuje Dora Sabljić.

 Dunja Ercegović je na široj glazbenoj sceni poznatija kao Lovely Quinces. Izrazito talentirana kantautorica, koja je od samog početka visoko iskočila sa svojim osebujnim, drskim i duboko emotivnim stilom, iza sebe kao Lovely Quinces ima dva EP izdanja i gomilu singlova, te mnogobroje turneje po Europi i SADu. Dunja ujedno djeluje i pod imenom Bad Daughter, njen debi album “Let Me Panic” izglasan je za album 2021. godine, Dunja je dobila Porin za najbolju žensku vokalnu izvedbu, a prva prilika za čuti Bad Daughter bit će u zagrebačkom pogonu Jedinstvo u petak 6. svibnja.

Izvor: LAA