Dd otvaranja setom bubnjeva, udaranja u živahnom plesnom ritmu i uz brass sekciju plesnog benda, HAUSER zauzima središnje mjesto na violončelu sa svojim  prepoznatljivim zvukom.

Slušatelje tako odvodi u vrtoglavu avanturu romantike i uzbuđenja, inače Hauserov zaštitni znak koji ga je učinio međunarodnom zvijezdom. Poznat po tome što je violončelo odveo na neistraženi glazbeni teritorij, HAUSER s lakoćom prelazi iz žanra u žanr, ujedinjujući obožavatelje svih dobi i porijekla diljem svijeta.

"Violončelo ima univerzalni jezik koji svi mogu razumjeti", rekao je HAUSER. “‘Livin’ la Vida Loca’ je pjesma koja je ostavila trajan utjecaj kao globalno ujedinjujući hit u više generacija. Želim da slušatelji čuju moju novu izvedbu i slave život pjesme, sa svima koji slobodno plešu i pjevaju, slušajući radost vlastitog srca kada čuju moju glazbu. Proslavimo život zajedno.”

Ove godine HAUSER ponovno potpisuje ugovor sa Sony Music Masterworksom koji u Hrvatskoj zastupa Menart, podižući svoju solo karijeru na nove visine. S novim multi-žanrovskim izdanjem albuma na vidiku, HAUSER nastavlja koristiti svoju neodoljivu karizmu i glazbene stilove kako bi stvorio neusporedivo iskustvo za obožavatelje diljem svijeta. Svjež nakon svoje oproštajne turneje za 2CELLOS, HAUSER započinje ljetnu sezonu s globalnom ekstravagancijom za plesne zabave s “Livin’ la Vida Loca” i postavlja scenu za uzbudljivije vijesti koje uskoro dolaze.

S “Livin’ la Vida Loca”, nedavno uvrštenom u National Recording Registry zahvaljujući svom velikom kulturnom utjecaju, HAUSER slavi jedan od najistaknutijih svjetskih hitova u posljednjih 25 godina.

Nedavno je HAUSER slavio i u čast svog dragog prijatelja Sir Eltona Johna, na umjetnikov 75. rođendan, emotivno nabijenim nastupom u emisiji The Late Show s   #LateShowMeMusic Stephena Colberta.

Izvor: Menart