Šarmu pjesme nisu mogli odoljeti ni Jakša Jordes ni Saša Antić, koji su odmah nakon što su je čuli u demo verziji željeli sudjelovati u njenom daljnjem nastajanju. Ekipi se pridružio i producent Hrvoje Prskalo koji je sve zaokružio da nam ova duhovita priča bude što ugodnija uhu.

"Pjesma govori o utjecaju ekspandirajućeg turizma na folklor, način života, funkcioniranje malih priobalnih mjesta i sela, te na psihu i život ljudi koji su u miru 9 mjeseci na godinu i 3 mjeseca u apsolutnom neorganiziranom preinvazivnom kaosu. Pjesma govori o izgubljenom raju i traženju zadnjih mrvica neotkrivenog spokoja, kakvog je Dalmacija izvorno predstavljala", rekao je Bruno za novi singl 'Lastovo'.

Glazbu i tekst napisao je Bruno Filipović, zajedno s njim Saša Antić potpisuje aranžman, a mix i mastering Hrvoje Prskalo.  

Kadrove spota snimio je i scenirao Dimitrij Medvedov, produkciju potpisuje Skygorilla, a snimatelj Saše Antića je Dragan Đokić

U spotu su glumili Bruno FilipovićJakša Jordes KriletićSaša AntićRanko IveljaDinko Fazinić i Dejan Čirjaković kojeg smo mogli upoznati u popularnom serijalu 'Državni posao' koji se emitira u Srbiji preko 15 godina i ima milijunsku pratnju.

Ekipa je napravila odličan posao sve je tu - ljetno raspoloženje sa kapljicom realnosti, zezancije i ironije. Pozitivna energija kreativnosti izlazi kroz svaku strofu pjesme dok se BrunoJakša i Saša izmjenjuju u vokalnim dionicama.

Kako kažu „...treba poći da guštan“, a vi ovo ljeto guštajte uz 'Lastovo'!

Pjesmu slušajte i na streaming servisima

Izvor: Dallas Records