Nova glazbena suradnja na sceni okupila je dva snažna ženska vokala - Petru Antolić i Ivanu Kindl. 

"Veselim se reakciji publike koja voli taj stil glazbe i pjevanja", rekla je Ivana Kindl o pjesmi koju autorski potpisuje Petra Antolić, a u kojoj se ideja da Ivani predloži duet, kuhala neko vrijeme i nadala se da će se jednog dana i ostvariti – govori Petra.

"Kad sam je nazvala, Ivana je odmah pristala na suradnju, a ja sam bila neopisivno sretna, zahvalna i toliko inspirirana njenim glasom da sam momentalno sjela za klavir, a dva dana kasnije poslala sam joj demo koji joj se jako svidio i krenule smo u realizaciju pjesme", poručuje Petra.

Aranžman pjesme nosi potpis Saše Miočića, s kojim je Petra surađivala i na svom prethodnom singlu ‘Gdje najviše smo ljudi’, a scenarij, režiju, kameru i montažu video spota povjerila je u ruke mladom kreativcu Dinku Čvoriću – Doringu.

O suradnji s Petrom Antolić, Ivana Kindl je poručila:

"Kad mi je Petra poslala pjesmu, to je bilo to, na prvu mi se svidjela kao i sama poruka pjesme. Snimanje pjesme je proteklo glatko, glasovi nam se odlično isprepliću i u konačnici imamo sjajnu suradnju u Petrinoj autorskoj r'n'b pjesmi koja evocira uspomene na zvuk r'n'b-a 90-tih godina. Petru sam upoznala prije dvadesetak godina kod zajedničke profesorice pjevanja Mirele Brnetić i ostala zapanjena ljepotom njezinog vokala i interpretacije. Gostovala mi je 2008. godine na gospel koncertu u Komediji i bilo je samo pitanje dana kad će se dogoditi naša suradnja jer smo sličnog glazbenog senzibiliteta, jako volimo soul, r'n' b i gospel",  rekla je.

U spotu su glumili Anja Šteković i Daniel Kaiser, a spot je sniman u prostorijama hotela Maroon. Pjesmu potraži na svim digitalnim servisima.

Izvor: Dallas Records