Kultni singl 'Mjesto za dvoje' sarajevskog benda Letu štuke dobio je prepjev i novo ruho u izvedbi Nikoline Tomljanović u duetu sa slovenskim rock glazbenikom i tekstopiscem Zoranom Predinom. Ovom baladom Nikolina najavljuje novi album (dueti), njezin drugi po redu te koncertnu promociju albuma u ožujku povodom 30 godina bavljenja glazbom. Prisjetimo se, Nikolina je bila članica riječkog zbora Putokazi, potom članica grupe E.N.I. te zadnjih godina plovi solo vodama. Također, odnedavno je i članica riječkog country benda Crooks & Straights.

Zoran Predin i Nikolina su već imali priliku surađivati prije 14 godina kad je Predin kao autor teksta i glazbe pjesmu 'Traži se dečko' ponudio grupi E.N.I.: ''Nemiri svuda oko nas, a ja najčešće zapjevušim: ...ljubav miriše u zraku". To je stih pjesme 'Mjesto za dvoje' od grupe Letu štuke koju naprosto obožavam. Da se bar svi ostave ratova i politikanstva i drže se mira i ljubavi. Ova me pjesma baš dira i mogu se iz nje iščitati razne poruke. Želja mi je bila obraditi ju i zahvalna sam Dini Šaranu na povjerenju. Tragala sam za muškim vokalom koji zvuči kao poeta i sjetih se Zorana Predina koji me davnih dana oduševio kad je meni i mojim curama iz grupe E.N.I. prvi put za gitarom otpjevao i ponudio nam pjesmu 'Traži se dečko'. Predin je na moju radost odmah pristao na ovu suradnju. Matej Zec, aranžer i producent i ovaj se put iskazao kao vrsni glazbenik", rekla je Nikolina.

Elizabeth Zacero i Tino Trkulja, glumci iz Rijeke preuzeli su glavnu ulogu u video spotu čije je kadrove snimila i režirala Kristina Barišić''Kada je dvoje ljudi zaljubljeno, nije bitno gdje su jer svako je mjesto baš to njihovo mjesto, mjesto za dvoje.'' 

Ovaj duet će Nikolina uvrstiti na svoj drugi album, a  izaći će u ožujku, u izdanju Dallas Recordsa. Na isti dan održat će koncertnu promociju albuma u Rijeci. Album će činiti dueti, od dueta i suradnje s grupom Belfast food ("Volim kako se smiješ" - nagrada na Zagrebačkom festivalu za najbolju pjesmu) do dueta sa Zoranom Predinom i još mnogim zanimljivim imenima s hrvatske estrade.




Izvor: Dallas Records