Scardon je na svom YouTube kanalu započela sa serijom online koncerata koje su otvorili s klapom Maslina iz 2009. godine povodom 25 godina djelovanja, a nastavili su s koncertim Colonije, Tomislava Braliće i klape Instrade, klape Cambi i klapskom proslavom 100 godina Hajduka na Poljudu. 

Sljedeći koncert na rasporedu je onaj Harija Rončevića iz 2006. godine iz Tvornice kulture. Koncert će se moći pogledati u petak, 19. veljače od 20:00 sati na Scardoninom YouTube kanalu. 

Taj su zagrebački koncert svojim gostovanjem obogatili Harijevi prijatelji - jedan, jedini, neponovljivi Oliver Dragojević i sjajan gitarist i producent Marijan Brkić koji je producirao Harijevu pjesmu "Kad bi se moga rodit".

 Hari je te večeri izvodio autorske pjesme, kao i one koje je napisao za druge izvođače pa je tako počastio sve okupljene vlastitom izvedbom pjesama "Još ovaj put" i "Moj lipi anđele" koje je napisao za Olivera. Uz odličan band, izvrstan razglas i interesantnu scenografiju publika je uživala u odličnoj atmosferi, a Hari je time još jednom pokazao zašto ga publika toliko voli. Na koncertu su svi guštali u "Getaninu", "I sve dok dišen", "Moru sudbine", "Tamo di mi sunce sja". Ovim koncertom u Tvornici Hari je još jednom pokazao svoj raskošni autorski i izvođački talent.

Snimka izvanrednoga koncerta dostupna je i na albumu "Tvornica live" koji sadrži CD i DVD, a na kojima je ukupno 20 pjesama, fotogalerija, diskografija, produkcija, odabir zvuka i linkovi za web sadržaje. Album potražite na webshopu Scardone.

Izvor: Scardona