WINTEL je projekt istraživanja tržišta nezavisnog glazbenog sektora naručen od strane WIN-a (Worldwide Independent Network) u suradnji s House of Research, agencijom specijaliziranom za istraživanje tržišta.

Cilj upitnika je procijeniti ekonomski doprinos nezavisnog glazbenog sektora kako bi se udruženjima nezavisnih izdavača pružila podrška prilikom lobiranja i predstavljanja.

Također, projekt će pomoći tvrtkama da procijene vlastiti učinak u usporedbi sa standardnim indikatorima.

U 2021. godini naglasak će biti na oporavku od utjecaja pandemije COVID-19. Rezultati ovog upitnika će omogućiti nezavisnom sektoru da se poveže s kreatorima politika i drugim institucijama u cilju osiguravanja pomoći i izvora financiranja, kao i drugih pogodnosti za nezavisne glazbene tvrtke.

House of Research posluje u skladu s GDPR zakonom o zaštiti osobnih podataka.

Svi izvještaji nastali na osnovu podataka upitnika bit će izrađeni zadržavajući anonimnost ispitanika. Agencija House of Research je jedina koja će imati uvid u podatke o vašoj tvrtki.

WIN i pojedinačna udruženja dobivati će samo skupne podatke na državnom ili regionalnom nivou kako bi se izbjeglo razotkrivanje identiteta ispitanika.

Upitnik možete ispuniti OVDJE

Sve dodatne informacije OVDJE