Opušteno raspoloženje u ugodnom mediteranskom ambijentu začinjeno sjajnim izvedbama i brojnim zanimljivim festivalskim sadržajima još jednom su u punom obimu opravdali status i misiju Seasplasha, od kojih se ne odstupa ni kada su organizacijski izazovi "nemogući".

S dvije noćne i jednom dnevnom pozornicom ovogodišnje izdanje donijelo je detaljan presjek trenutno aktualne i aktivne domaće te regionalne bass scene uz nadnaravno iskustvo nastupa glavnih gostiju, britanskog punk-dub tria Inner Terrestrials.


Posebno veseli činjenica da je formacija živog benda bila snažno prisutna ove godine i da je iznjedrila fenomenalne izvedbe mnogočlanih sastava kao što su One DreadBrain HolidaysAlejuandro Buendija i Sinovi te Plesač sporog stepa. Sjajne nastupe priuštile su nam i dualne kombinacije Kali Fat Dub te Anja G & Dr.Obi.

Uz vrhunski glazbeni program, festival je od ranog jutra disao punim plućima, plesao i zračio kreativnošću kroz nekolicinu radionica, a poseban adrenalinski izazov predstavljao je 150 metara dugačak slackline preko kojeg su oni najodvažniji prelazili s jedne strane uvale na drugu.


Spomenimo još i to da se festivalu pristupalo, kako je i najavljeno, uz valjane covid-potvrde ili negativan antigenski test napravljen na ulazu. Hoće li takav režim biti i iduće godine kada Seasplash slavi svoj 20. rođendan teško je prognozirati, ali zato nema dvojbe oko termina održavanja, a on je od 14. do 17. sprnja 2022. godine.

U prodaju su puštene festivalske ulaznice Superranograbilice! Ulaznice se kupuju preko mrežnog sustava Entrio ili na njihovim partnerskim prodajnim mjestima. 

Izvor: Pozitivan ritam