Bore Balboa izbacio je svoj drugi studijski album, introspektivno nazvan I V A N (ovu foru s velikim slovima ukrao je od Tylerovog IGORA).
Teme na album su osobnije, što objašnjava njegovo ime. Instrumentali su šaroliki i pružaju kombinaciju modernog i klasičnijeg hip hop zvuka. Punchlineova i random referenci ne nedostaje, ima ih taman onoliko da ih ne bude previše.

Za produkciju su zaslužni Borin sugrađanin Niko Belamarić AKA Rich Trappatoni, mlade nade Donald i Traposlavia, i strani suradnici The CratezFly MelodiesKid Ocean i Thundaa s kojima je Bore surađivao i u prošlosti, pogotovo na prošlogodišnjem albumu Mercedes City. Za mix i master albuma pobrinuo se Jasmin Pavlović.Sam Bore za novi album tvrdi da je bolji od prošlog, što mu je i bila jedna od glavnih motivacija u kreativnom procesu zadnjih godinu i pol. Delivery, instrumentali, tematika i vokali su zreliji nego inače. Interludeovi su namjerno raspoređeni nakon svake 3 pjesme da slušatelju pruže svojevrsni intermezzo za ono što slijedi. 

U 42 minute ovog LP-a smjestilo se 15 pjesama i 3 suradnika odnosno featuringa: Rasta (na Rasta Interludeu), Swana (na pjesmi Klip Mi Je Pun) i Yung Bude (na Klonovima), a preslušao se preko 100 000 puta u manje od deset dana!

Bore vam poručuje da na ovom albumu svaki hip-hop fan ima priliku naći odnosno čuti nešto što mu odgovara. Malo boom-bapa osjećaja, pa malo tvrdih trap klavijatura. Malo obiteljskih priča, pa malo naglašavanja vlastitih (ne)postojećih tisuća eura.Album „I V A N“ u izdanju izdavačke kuće Fallo Da Solo dostupan je putem svih digitalnih glazbenih platformi.

Izvor: Basic & Rough