She Loves Pablo već više od 15 godina čini okosnicu domaće alternativne scene, a aktualni studijski album „Death Threats From Future Self” (Dostava Zvuka/Dirty Old Label, 2020.) glazbeni kritičari su složno svrstali u ponajbolja izdanja godine. Baza vjernih fanova benda neprestano se širi, čemu snažno pridonosi i njihova impresivna diskografija te brojni hitovi poput „Gamblin'”, „Rubber Band”, „I Am the Motor”, „Next of Kin”, ali i nešto recentnije uspješnice poput „Operator” i „Crumble”.



She Loves Pablo su dijelili pozornicu s kultnim glazbenim imenima poput Clutch, Red Fang, Karma To Burn, Colour Haze te s braćom Cavalera, osnivačima kultne Sepulture. Nekoliko puta su se otisnuli na velike europske turneje, a zbog jedinstvenog odnosa s publikom i užarene atmosfere prilikom live nastupa uživaju status benda čiji koncerti se ne propuštaju.

ULAZNICE

Broj ulaznica ograničen je na 300. Cijena ulaznice u pretprodaji iznosi 65 kuna, dok će na dan koncerta biti potrebno izdvojiti 70 kuna. Pretprodajno mjesto je Dirty Old Shop (Tratinska 18 i online).

SATNICA I VAŽNA NAPOMENA

Vrata se otvaraju od 19h, koncert počinje u 19:45h, a predviđeni kraj je u 21:15h. Koncert će biti održan uz sve mjere i preporuke Stožera Civilne zaštite RH.

Program je sufinanciran putem Natječaja „Jer svirati se mora” provedenog u suradnji Ministarstva kulture, medija RH i Hrvatske glazbene unije.

Pratite Facebook event za sve detalje i izmjene.