Ovime je bend potvrdio svoj regionalni status i u Zagrebu, gdje se njihovo gostovanje čekalo više od godinu i pol dana, od posljednjeg nastupa u Saxu u siječnju 2020.

Bez sumnje najznačajnije regionalno novo ime na sceni u zadnje dvije godine, bend koji je proizveo ogroman hype fantastičnim albumom “Euforija”, uvrštenom na ljestvice najboljih te godine, kasnije ga je objavio i na ekspresno rasprodanom vinilnom izdanju.



Nakon niza nastupa na najvećim festivalskim pozornicama regije ovog ljeta, Buč Kesidi dolaze u Zagreb. Bend je i na regionalnoj turneji po Cinestar kinima predstavio svoj prvi koncertni film "Buč Kesidi: Euforija uživo”.

Kritika hvali glazbu i tekstove nazivajući pjesme himnama generacije, a milijunski pregledi na YouTubeu i rasprodani koncerti govore da ljevoruki disko pop-rock electro boy bend duo, kako sami sebe Buč Kesidi naziva, opravdavaju poziciju regionalnih zvijezda.



Koncerti su u limitiranom kapacitetu, a novih 400 ulaznica za novi datum je u prodaji. Ulaznice su dostupne od petka 20. kolovoza u 12:00 po cijeni od 80 kn na svim fizičkim prodajnim mjestima Eventim sustava kao i online na www.eventim.hr. Ostane li ih, na dan koncerta će cijena iznositi 100 kn.