Tomislav Bralić i klapa Intrade nastupit će u svom gradu Zadru na na Trgu pet bunara i Trgu Petra Zoranića 6. listopada u 19:00 sati. 

"Evo nas opet u Zadru, na Trgu pet bunara gdje smo prije 15 godina imali fenomenalan koncert koji smo snimili i objavili. Zadar ima puno važnih datuma u svojoj povijesti, a jedan od njih je baš 6. 10. 1991. Trideset godina poslije Intrade će zapjevati u svome gradu. Nadam se lijepom vremenu, pun trg neka pjeva s nama kao i 2005. Opet ćemo biti sa našim pratećim sastavom i otpjevati sve naše najbolje pjesme. Veselim se koncertu i pozivam sve da dođu i na taj način proslavimo Dan obrane našeg Zadra", rekao je Bralić.



Na Trgu pet bunara bili su nastupili 2005. u povodu 20. obljetnice postojanja, a uz njih su bili riječka ženska klapa Luka, sestre Ivana i Marija Husar, solisti splitske opere Marija Bubić i Stefan Kokoškov te kvartet Music forever. Snimka koncerta objavljena je na albumu "20 godina klape Intrade" iz 2006. godine koja je, kako se pokazalo, bila prijelomna u njihovoj glazbenoj karijeri jer su u nekoliko mjeseci ostvarili iznimne uspjehe kojima su se popeli na vrh glazbene scene, gdje su i dalje nakon punih 15 godina i spremaju se za nove glazbene uspjehe.


Organizator je koncerta Grad Zadar, a ulaz na koncert je besplatan. Ulaznice će se dijeliti uz EU COVID potvrde i negativne antigenske testove 4., 5. i 6. listopada u Turističkom informativnom centru, na adresi Jurja Barakovića 5, od 9 do 19 sati. 

Izvor: Scardona