Prije dvije godine, Doris Dragović rasprodala je Arenu Zagreb koja je bila premala za sve one koji su htjeli unutra. Čak nekoliko tisuća ljudi došlo je ispred Arene te noći s nadom da će uspjeti nabaviti ulaznicu ili čuti dio atmosfere.

Iz tog razloga, nije nerealno očekivati slični scenarij i u Varaždinu 5. ožujka kad je najavljen veliki koncert Doris u Areni Varaždin. 

Povodom Međunarodnog dana žena, ova glazbena diva, glazbeni uzor mnogim glazbenicama, ali i kao ženski uzor svojoj publici priprema jednu predivnu večer u svom stilu.

Arena Varaždin 5.3. postat će mjesto gdje će uz svu eleganciju i profinjenost cijela Arena uživati u Dorisinim pjesmama, snažnog, moćnog i specifičnog vokala koji će doći do izražaja u velikim hitovima poput "Željo moja", "Sedam mora, sedam gora", "Jedini", "Malo mi za sriću triba" i mnogim drugima. 

Ulaznice su dostupne preko Eventima te na prodajnim mjestima BP Petrol, Mjenjačnica Exchange i Tisak Media.

Ulaznice koje su kupljenje za prvotno najavljene termine koncerata (18.4.2020. i 24.10.2020.), a koji su odlukom Nacionalnog stožera morali biti prebačeni, vrijede i za ovaj novi termin. 

Izvor: Press Hamar Media