U duhu epohe,  koncert se najavljuje uz aktuelne brojke na društvenim mrežama,

Rambo Amadeus, 25M views, 290k followers, 1 Following, predstavljaće muzički vremeplov od 1963. godine, kad je Rambo rođen pa sve do daleke  2063. 

„Moje pjesme su svedočanstvo i hronika vremena i društvenih događaja,ali jednako tako i pokušaj anticipacije budućnosti, gdje nas izvesno čekuju ogromni ekološki izazovi, mnogo manje miroljubiva i gostoprimljiva prirodna sredina u kojoj ćemo morati da živimo. Nema boljeg mjesta od Botaničke bašte Jevremovac da se skrene pažnja na činjenicu koliko čovjek svojim trudom može da izmjeni svoje blisko okruženje na bolje, samo ako ima znanje i volju.“

Ujedno, na ovom koncertu još jednom će uživo biti predstavljeni segmenti aktuelnog albuma „Brod budala“, koji se upravo pojavio u fizičkom izdanju, kao vinilna LP ploča . 

„Album nije u slobodnoj prodaji. Limitirano izdanje možda može da se dobije ako se naruči, i to samo  preko veze, namijenjen je samo neizliječivim poštovaocima mog rada“, predočava Rambo. 

Nastup u Botaničkoj bašti Jevremovac predstavlja nastavak   kultnih koncerata Rambo  Amadeusa  prekinutih pandemijom korone. Pred koncert u Botaničkoj bašti, Rambo je predstavio svoju, “cyber flamenko” verziju sevdalinke „Mujo kuje konja po mjesecu“, snimljenu za gitaristom Mirzom Redžepagićem.



Koncert organizuju  promoterske kuće Long Play i RA Entertainment. Standardne ulaznice za koncert Ramba Amadeusa 24. septembra u Botaničkoj bašti Jevremovac koštaju 1.500 dinara. Vip ulaznice, propusnice za Fun pit i Vip backstage karte isključivo na zahtev (na mail infolongplay@gmail.com).