‘Ništa ljubav, samo karanje’ u 2023. godini vraća se u Dom sportova 18. 2. 2023., gdje je ovaj zimski festival i krenuo, a ulaznice su već u prodaji u sustavu Eventim.hr i na svim prodajnim mjestima Eventima!

Iako Let 3 još ne otkrivaju kojim će adutima ovog puta iznenaditi i zabaviti publiku, otkrili su nam imena koja će im se pridružiti na AntiValentinovu #8, a uz već najavljenog beskompromisnog Marčela, regionalno poznate Porto Morto, koji su se isprofilirali u jedne od omiljenih klupskih i festivalskih izvođača i miljenika domaćeg melodičng punka Mašinka, pridružuju im se i Chasing Nord, poznato riječko ime na domaćoj i regionalnoj sceni!

Priča Chasing Norda započela je 2013., kada su se Mihael Prosen (vokal i bas), Tino Margan (bubnjevi), Ivan Jović (gitara) i Vedran Vučkovć (gitara) odlučili udružiti, dijeleći glazbene afinitete i strast za ovu vrstu umjetnosti. U početku bijaše Nord, naziv pod kojim je bend objavio i hvaljeni prvijenac “Play Restart”Promocija debitantskog albuma dovela ih je na brojne europske i regionalne pozornice i festivale, sve do daleke Kine gdje su “Play Restart China Tour 2018” predstavili u čak 16 gradova. 2020. godina bila je početak novog poglavlja u njihovoj karijeri. Nord postaje Chasing Nord, a krajem godine objavljuju moćni singl 'Sonic Heart' koji je na prvu osvojio domaću i inozemnu publiku, a njihovo autorsko i produkcijsko stvaralaštvo podigao na jednu novu razinu. 

Uz odlične reakcije publike i kritike, ‘Sonic Heart’ je osvojila još jedno vrlo vrijedno priznanje. U konkurenciji od 26 000 pjesama pristiglih sa svih strana svijeta, izabrana je u polufinale International Songwriting Competition, koje su žirirali Tom WaitsDua LipaColdplayLinkin ParkSteel PantherNancy Wilson i drugi.

Nakon singlova ‘Sonic Heart’ i ‘I Feel You’ - posebne obrade hita Depeche Modea, kojima su najavili dolazak svog drugog studijskog albuma, Chasing Nord nedavno su predstavili i novu pjesmu ‘Ænd Now’. Izuzetan glazbeni uradak koji itekako može parirati nekima od svjetskih imena, rezultat zajedničkog rada, ogromnog uloženog truda i majstorske izvedbe cijelog benda. Novi studijski album koji će biti objavljen početkom 2023. godine, uživo će premijerno predstaviti u Domu sportova, 18.2.2023. na još jednom odličnom izdanju AntiValentinova!

‘’Jako smo sretni što sviramo na AntiValentinovu s ovako dobrim izvođačima, u Domu sportova smo pogledali puno koncerata kao dio publike i drago nam je da imamo priliku i sami nastupiti na toj pozornici. Bit će nam velika čast otvoriti ovaj spektakl i razvaliti vaša osjetila... Ovo će biti super, vidimo se!’’ – poručili su Chasing Nord.

Sve detalje o AntiValentinovu saznajte na Facebook eventu, a ulaznice se mogu kupiti na eventim.hr.