„Zamislio sam pravu, čistu ljubav koja nam uvijek dođe neočekivano. Nije važno je li riječ o osjećajima koje priželjkujem da mi se dogode ili ih već proživljavam, stoga je i spot tako zamišljen i snimljen" - govori Sebastian o svojoj novoj pjesmi i spotu kojeg je režirao Matija Skalić

„Zbog ljubavi uvijek radimo ludosti. U dvadesetima ćeš možda pobjeći od kuće, u tridesetima ćeš proći pola svijeta zbog jednog poljupca, u pedesetima ćeš opet nešto 'nenormalno' napraviti. Sve za ljubav" - ističe Sebastian koji je pozitivom obojio pjesmu "Normalno" sa stihovima 'opusti se, neka svijet se okreće, za nas dvoje taman je'.

„Još dva singla izaći će ove godine, a nadam se i dovršavanju albuma. Počeo sam učiti svirati klavir jer se želim dodatno usavršavati. Sve pjesme dosad stvarao sam na gitari. Prvotno sam htio samo pjevati, a onda sam shvatio da se dobro osjećam kad cjelokupnu pjesmu napravim. Istina, za prvi tekst mi je trebalo mjesec dana, ali sve je stvar inspiracije i redovnog rada na sebi, čime god se u životu odlučili posvetiti" - zaključuje Popović. 

Pjesmu možete slušati i na streaming servisima

Izvor: Menart Promo