Eni Jurišić, koju je publika upoznala u popularnoj HRT-ovoj glazbenoj emisiji "A strana", objavila je svoj novi singl "Gubim dah" koji potpisuje Enin dugogodišnji suradnik Miroslav Lesić - Lesique, a u pisanju teksta snage su udružili također Miroslav Lesić, Predrag Martinjak i sama Eni.

Pjesmu prati i video spot, a Eni i ekipa sjajno su se zabavili tijekom snimanja:

"Cijeli projekt zaokružen je video spotom u suradnji s poznatim producentom Filipom Gržinčićem iz Rijeke. Pjesma je tražila dobar vizual i artistički pristup tako da je ovo bio odličan spoj. Na spotu sam uživala jer su bili prisutni i radili na njemu svi meni dragi ljudi i prijatelji tako da smo bili kao mala obitelj. Uvjerila sam se da ugodna atmosfera i timski rad uvijek rezultiraju najbolje moguće."

 Talentirana Eni puna je planova za budućnost:

"Planovi su ludi i već sljedeći singl planiram za početak ljeta, isto tako i na jesen. S obzirom na to da je svijet stao na kočnicu izvukli smo najbolje iz toga i maksimalno iskoristili vrijeme. Uvjeti su svakako otežani no kada se unaprijed veseliš svakom koraku ne postoji bolja motivacija i lakše se nosiš sa svim preprekama."



Pjesma je dostupna na svim streaming servisima.