"'Zaljubljen' je prava bomba od pjesme! To je vjerojatno najbolja stvar koju smo dobili u ruke i jedva smo dočekali da je ljudi čuju. Pjesma je, naravno, ljubavna, ali nije balada nego izuzetno energična. Glazbu i tekst napisala je Makica, kako od milja zovemo Mariju Mirković - članicu grupe The Frajle, i velika joj hvala što nam je iskazala povjerenje da ju iznesemo." - izjavili su CAMBI., inače članovi udruge "Klapa Cambi" iz Splita.

U međuvremenu pjesma je dobila i svoju pripadajuću video priču čiju režiju potpisuje poznata fotografkinja Mare Milin, a montažu Denis Golenja.

"Mare je bila idealan izbor za ovu priču jer smo htjeli pjesmi dati umjetničku notu koju može samo Mare Milin."

Crno-bijeli spot snimljen je u Hrvatskom narodnom kazalištu u Splitu i na predivnim lokacijama Kraljičine plaže u okolici Zadra, a u njemu se uz dečke iz vokalnog sastava CAMBI. odjevene u Varteks, pojavljuje i mlada glumica Ana Uršula Najev s kojom su već imali priliku surađivati.

"Uršula se već pojavila u spotu za pjesmu "Oceani ljubavi" u duetu s Nenom Belanom, a zapravo se radi o tome da je i ona jedan od naših prijatelja-suradnika koje sve okupljamo u priči prvog albuma pod nazivom "Zovem prijatelje moje".

Sastav CAMBI. čine Sandro Gerbec, Joško Tranfić, Jure Nikolić i Luka Čulić.  Statičar, kineziolog, solist u HNK i tehničar-laborant na Institutu za oceanografiju i ribarstvo četvorica su 'običnih tipova' koje spaja ljubav prema glazbi i višeglasnom pjevanju i koji su dosad objavljenim singlovima kao i pjesmom "Zaljubljen", uspješno pokazali kako je hrvatska scena spremna za jedan pravi muški vokalni sastav.

Izvor: Dallas Records