Sredinom prošle godine Ivana Kindl, jedna od hrvatskih najboljih vokalistica, predstavila je disco-funk poslasticu "Divovi ljubavi", kojom je osvojila domaći radijski eter. Ovom prilikom pjesma je dobila novo glazbeno ruho – osječki producent Miroslav Breber, koji djeluje pod imenom be.m1RO kreirao je remix pjesme "Divovi ljubavi"!

Na suradnju se osvrnula i Ivana Kindl: "Nakon što je plesna pjesma "Divovi ljubavi" prošle godine osvojila radijske postaje i publiku, drago mi je da izlazi sada u remixiranom ruhu. Za sve one kojima fali plesanje po klubovima, morat će se zbog trenutne situacije zadovoljiti plesanjem po dnevnom boravku."

Podsjećamo, singl i videospot "Divovi ljubavi" objavljen je u srpnju prošle godine te je proveo više od deset tjedana na HR Top 40 listi. Pjesma je inspirirana božicama ljubavi iz raznih mitologija, a autorski je potpisuju Ivana Kindl i Alen Križaj, zaslužan i za produkciju. Za izvrstan animirani videospot zaslužan je Porinom nagrađeni redatelj Dalibor Barić.

Izvor: Universal Music Hrvatska