U čarobnoj večernjoj atmosferi uz zvuk cvrčaka i lagani ljetni povjetarac, izvela je "You'll Be Fine" i "Polako pada mrak", a o svom doživljaju te večeri kaže:

Svirka koja se dogodila na Moonlight sessionu u Koprivnici posebna je iz više razloga. Svirati nakon toliko dugo vremena poseban je gušt. Posebice ako se događa pod zvjezdanim nebom, nad jednim gradom koji tone u san. Izveli smo dvije pjesme: “You’ll Be Fine” i još neobjavljenu “Polako pada mrak”. Obje su pjesme nastale prošle godine, u periodu naglih zatvaranja i izrazite otuđenosti koja je zbog toga nastupila, zatekavši nas potpuno nespremne. Mislim da su i jedna i druga proizašle iz neke potrebe za utjehom koja nam je svima tada trebala. Strpljenje je isto zajednički motiv koji bih mogla izdvojiti, strpljenje potrebno da prebrodimo teške trenutke": 


Nina Bajsić zagrebačka je kantautorica, pjesnikinja i dramaturginja. Pjesme intimnog karaktera koje sklada i izvodi u kontinuiranoj suradnji s violinisticom Jasminom Bojić i klaviristom Vidom Adamom Hribarom, ukomponirane su u indie-folk i country zvuk. Pred publikom prvi puta nastupa 2018. godine, a nakon toga slijede nastupi na Tabor film festivalu, Indirekt festivalu, u klubu Močvara, Tvornici kulture, Vinylu, Botaničaru, Sax klubu, Kulturnom centru Mesnička, Kinu Europa, Teatru ITD, Booksi, na Festivalu svjetske književnosti, Muzeju prekinutih veza, Akustici u Rockmarku, Radio Studentu te na tvrđavi sv. Mihovila u Šibeniku, kao predgrupa britanskom kantautoru Michaelu Kiwanuki.

Nina je diplomirala dramaturgiju na Akademiji dramske umjetnosti u Zagrebu, autorica je nekoliko dramskih tekstova, scenarija i radiodrama. Dramski tekstovi izvedeni su joj na nekoliko kazališnih festivala,radila je na predstavama u HNK Zagreb, Gradskom dramskom kazalištu Gavella i Rough Magic Theatre Company u Dublinu. Poeziju i kratke priče objavili su joj časopisi Kritična masa i britanski Step Away Magazine. Jedna je od protagonistica najnovijeg glazbeno-poetskog projekta Radio Teatra "Soundtrack za film koji nije snimljen" zajedno sa beogradskim pjesnikom, kantautorom i slikarom Nenadom Marićem (Kralj Čačka).

Moonlight Sessions je audiovizualni projekt koji predstavlja hrvatske glazbenike i glazbene sastave putem izvedbi snimljenih uživo na lokaciji blizu Koprivnice. Svaki novi video donosi zanimljivu novu glazbenu suradnju ili novi aranžman već prije objavljenih pjesama. Prvi session snimljen je u noći pomrčine mjeseca, a snimanje u predvečerje i uz prvi mrak postalo je i nepisano pravilo svakog sljedećeg novog videa.

Izvor: Intek Music