"Lud sam za ovom pjesmom i mislim da nisam imao ljetnu pjesmu već jako, jako dugo. Zadnja je bila 'Svi su ošli na more', al' za nju ni'ko nikad nije čuo", kroz smijeh kaže Edo i nastavlja"Prije nekih mjesec dana sam došao kod Kooladea, popraviti neku svoju skicu i loop. Počeli smo slušati njegove nove beatove i tako sam neplanski počeo raditi novi album. Ovaj beat je jedan od prvih koji mi je uzeo pažnju, plesan, minimalistički, ljetni, odličan!

Vojko je super sjeo, ima odličan vers, jako sam zadovoljan suradnjom. Refren je izletio na engleskom što je novo za mene, ali nije neočekivano jer engleski pričamo većinu vremena u stanu. Mučio sam se oko refrena, imao sam melodiju i tekst, ali sam to izvodio jako šlampavo: ili je bilo pretvrdo ili premlitavo. Sjetio sam se Bude (David Kovšca) iz benda Elvis Jackson, poslao mu infose i ovaj je to izveo baš svjetski!"

Novi Edin album stiže do krajaj ove godine i zvat će se "Moćno". Većinu produkcije i beatova potpisuje Koolade, ali ima i puno gostiju MC-jeva. Među prvima su Vojko V i Buda. 

"Konačno smo se našli na jednoj traci Vojko i ja jer sam dugo tražio neki beat, neku temu na kojoj ćemo se snaćo obojica i evo je: I Like To Dance. Uživajte", poručuje za kraj Edo. 

Pjesmu možete slušati i na streaming platformama

Izvor: Dallas Records