Lidija Bačić Lille i Žanamari izazvale su veliki interes za njihovim duetom čim su najavile pjesmu "Stop". Pjesma je brzo postala među najemitiranijima u Hrvatskoj, a podbacile nisu ni sa spotom kojeg je režirao Dario Lepoglavac. 

Atraktivni spot snimljen je u Zagrebu, a nedugo nakon objave našeo se u trendingu na YouTube-u gdje se u trenutku pisanja nalazi na osmom mjestu. 

Lidija i Žanamari u pjevaju o muškarcu koji je za njih fatalan, a upravo im taj osjećaj daje dodatnu energiju i gorivo da žive punim plućima. Glumac u spotu je odraz muškarca koji voli snažnu ženu i upravo zato što je macho i svjestan sebe, dozvoljava ženi da u vezi ‘preuzme volan njegovog auta’, i na duhovit i romantičan način se bori za njenu naklonost.

Na snimanju spota je bilo odlično, a postignutim rezultatom zadovoljne su i Lidija i Žanamari.


„Super ekipa, super vreli dan, golf tereni, retro auto. Žanamari i ja u jednakim bodijima i vrelim scenama. Htjeli smo nešto drugačije i neočekivano. Izbjegli smo očekivanja kako ćemo se izvijati u kupaćim kostimama uz more. Ovo je drugačija doza seksi adrenalina.
Uživala sam na snimanju s top ekipom.“ – rekla je Lidija Bačić Lille

 „Baš sam uživala i odlično se zabavila na snimanju spota! Lidija je jako ugodna osoba i iznimno je lako s njom raditi što je zaista rijetkost. Najdraži dio snimanja mi je bio u Pontiac Firebird Trans Amu jer mi je moj tata prenio svoju ljubav prema old timer automobilima te su mi najljepše uspomene iz djetinjstva vezane uz naš zlatni Mercedes 280 SL. Ta scena na autu i taj miris vintage automobila su mi baš probudili lijepe uspomene i dali mi energiju. Divljala sam po tom Pontiacu kao da me netko pustio s lanca. Naš redatelj Dario Lepoglavec će imati materijala, to je sve što ću reći!“ – na kraju je rekla Žanamari.

Pjesmu možete slušati i na streaming servisima

Izvor: Menart