Nakon dugo vremena, uz hitove "Najlipša si", "Ovo tilo vire nema" i dueta "Ribar sam star" s Tomislavom BralićemIvica Sikirić Ićo objavio je novu pjesmu s kojom se nada ponovo osvojiti publiku. 

Glazbu i tekst potpisuje dugogodišnji Ićin suradnik Rudolf Dvorski, a aranžman je radio Ivan Popeskić. Za spot koji je uprizorio ljubavnu priču pobrinuo se redatelj Igor Goić

"Snimanje spota za pjesmu bilo je iznimno zabavno, ležerno i ugodno. Moram naglasiti da su nam Općina Privlaka i TZ Općine Privlaka maksimalno izašli u susret i na tom im zahvaljujem od srca. Glumci u spotu su bili izvanredni, redateljska ekipa profesionalna i moram priznati da nikad do sada nisam imao tako dobar osjećaj snimajući spot za neku pjesmu. Vjerujem da će se spot i sama priča u njemu svidjeti ljudima, jednako kao i pjesma, a također bih želio poručiti publici da ću i dalje raditi sa jednakom voljom i žarom kako bi i mogao dati najbolje od sebe", komentirao je Ićo

Suradnju s Ićom opisao nam je i autor pjesme, Rudolf Dvorski: "S obzirom da sam od samog početka kao autor sudjelovao u svim segmentima stvaranja pjesme mogu reći da imam osjećaj da smo dobili najbolji Ićin spot do sada. Namjera je bila prikazati jednu pozitivnu ljubavnu priču koja se odvija u nekakvom svom svijetu i mislim da su glumci i redateljska ekipa odlično odradili svoj dio posla. Rekao bih da se vidi da je sve rađeno s puno truda, uživancije i gušta tako da kao autor mogu o spotu i ekipi koja ga je radila govoriti samo u superlativima, Hvala Igoru, Sandri, Kreathia studiju te glumcima Mariji i Ediju jer bez njih ovo ne bi bilo moguće izvesti na ovako dobar i kvalitetan način. Spot u potpunosti prenosi emociju ojesme na ekrane što je iznimno bitno."

 Iza kamere je bio redatelj Igor Goić koji nam je objasnio priču koju donosi spot: "Za lokaciju smo odabrali najzapadniju točku dalmatinske obale koja se nalazi u prelipoj Privlaci. Dušom i tilom prelipi glumački par Edi Robeli i Marija Oštarić su imali težak zadatak glume pod morem pa su nam odmah u početku bili u užem izboru jer im ronjenje nije strano. Oboje su profesionalni ronioci koji kad ne rade, rone."


Izvor: Scardona