Simboličan naziv novog hita "Daleko od raja", suptilno dočarava početak kraja ili sretni završetak agonije. Ukazuje na promjenu, prihvaćanje neke novonastale situacije, kako u odnosu tako i u širem kontekstu. Glazbeno-vokalna zaigrana forma, nosi jednu toplu emociju, energiju i optimizam.

"San" je treći studijski album Saše Lozara u kojem se nalazi spektar događaja u stvarnom i iluzornom svijetu. Radi se o probranoj kolekciji pop hitova koji opisuju slijed događaja od samoga početka pa do ostvarenja "Sna". Uz dobro znane hitove poput Budi, Tajno, Vrati se i ljetni hit "San",  na novom album naleze se i novi materijali poput "Dopusti" i "Fantastično" - dvije pjesme iz radionice vrlo talentirane ekipe, Skansija, Baneta iz Killersa i neprežaljenog Dina Dvornika koji je ujedno odsvirao klavijature na singlu Fantastično, te klupski remix hita "Da". 

 
Autorski tim koji stoji iza albuma su izvršne producentica Gordana Bosak za izdavačku kuću Agapa Music, Predrag Martinjak Peggy koji potpisuje glazbu za novi singl "Daleko od raja", Bojan Šalamon Shalla, zaslužan za mix i mastering, Srđan Sekulović Skansi, Dino Šaran, Đani Pervan, Ines Prajo, autorica teksta novog singla. 

Za vizual i dizajnu se pobrinula Grupa Ultima, Boris Poljičanin, a spotove na albumu su odradili Grzinčić Creative Visuals, Sestrice i More Magnets.  

Izvor Agapa Music