"Pjesmu 'Ti to dobro znaš' inicijalno sam napisao još 2014. godine, ali je nisam dovršio sve do kraja prošle godine i drago mi je da ću je predstaviti sada kada imam veću pozornost i kad sam malo stariji. Pjesma se sastoji od više dijelova (nego uobičajena pjesma), orkestralni uvod, dva gitarska sola, tri kitice, malo drugačiji epilog, općenito nije klasično strukturiran", rekao je Dino za novu pjesmu za koju je još rekao da je kombinacija više stilova i pokazatelj kakvom bi se muzikom bavio. 

"Također veliku zaslugu ima moja ekipa iz benda: Ivan Keller koji je uz mene već sedam godina i zajedno smo bili u Animal Driveu te nova ritam sekcija koju čine Mario Lepoglavec i Luka Brodarić. Tim iz snova", zaključio je. 

Spot su režirali Dominik i Antonio Imrešković iz Studia Bros.

"Tekstualno se pjesma može protumačiti na više načina, no odlučili smo se na inspirativnu priču i u spotu pjesmu povezali s Vanesom Tot, mladom sportašicom iz Slavonskog Broda", o spotu je otkrio Dino.Dinu koji se nedavno vratio s pete turneje s američkim multi-platinum bendom Trans-Siberian Orchestra, nakon objave novog singla očekuje nekoliko uzbudljivih mjeseci uz zanimljive projekte koji će obradovati njegove obožavatelje:

"Uz ovaj singl, čekam izlazak albuma s Michaelom Romeom, gitaristom kultnog progresivnog metal benda Symphony X s kojim sam kroz 2021. godinu složio nastavak njegovog prethodnog albuma "War of the Worlds", a koji je inspiriran filmskom glazbom u spoju s heavy metalom. Imam spreman novi album na engleskom, a uz to sam u međuvremenu postao član Whitesnakea s kojima u svibnju krećem na oproštajnu turneju koja će se 2. srpnja zaustaviti i u Zagrebu."

Pjesma "Ti to dobro znaš" dostuna je nas svim streaming servisima.

Izvor: Aquarius Records