Nova Ićina pjesma “Još se volimo” sažela je mnoge emocije koje su dio dugogodišnjeg dijeljenja života s nekim. Rudolf Dvorski autor je glazbe i stihova  koji dočaravaju tu borbu, ali u isto su vrijeme puni ljubavi i nade.  Na aranžmanu pjesme radio je Ivan Popeskić koji je dao  posebnu čar zvuku pjesme zadržavajući esenciju Ićinog stila. Spot, za kojeg je zaslužan Igor Goić, zaokružio je cijelu priču igrajući se motivima sastanaka i rastanaka koje vežemo uz kolodvore i željezničke pruge te svjetla na kraju tunela.

Ivica Sikirić Ićo napravio je pravi preokret u karijeri kada se predstavio na Splitskom festivalu pjesmom „Opet je jubin cilin tilon“. Pjesma je brzo zarobila srca slušatelja i postala jednom od najslušanijih s prošlogodišnjeg festivala.  Osim nje, uz bok najvećim Ićinim hitovima, kao što su primjerice "Najlipša si" i "Ovo tilo vire nima", sada će vjerojatno stati i ova nova pjesma koja se u trenutku pisanja nalazi na 21 pjesmu trendinga na YouTube-u. 



O njoj je Ićo rekao: Moram priznati da sam uživao snimajući pismu „Još se volimo“ u studiju, jednako kao što sam uživao i snimajući spot. Najvažnije mi je da guštam dok snimam, da mogu u potpunosti i opušteno ući u pjesmu i to se onda mora osjetiti. Slušatelji brzo prepoznaju ako ih 'lažeš', ako ti nešto ne paše i ako pokušavaš biti nešto što nisi. Još kad imaš uz sebe vrhunsku ekipu glazbenika, producenata, redatelja i svih ostalih koji donose dobre vibracije onda se nemaš čega bojati. Mogu reći da sam ovo u potpunosti ja i vjerujem da će slušatelji to i prepoznati."

Nova je godina za Iću odlično počela. Pjesmu  „Opet je jubin cilin tilon“ publika je odabrala kao jednu od najboljih pjesama 2021. te je ušla u finalih Top 11 za prestižnu nagradu "Bilo naroda" Narodnoga radija.

Izvor: Scardona