Nova pjesma zalagaspar „oblike oblakov“ sanjiva je ljubavna pjesma koja je sada dostupna i na svim glazbenim servisima.

„Ugasili smo sve uređaje, ugasili smo sva svjetla i otišli smo promatrati oblake“, kažu zalagasper o „oblike oblakov“ („oblici oblaka“), novoj pjesmi koja, zvukom i porukom, ostaje vjerna njihovim već dobro prepoznatljivima elementima

Ovoga puta, mladi duo zalagasper nije želio otkriti previše detalja – željeli su prepustiti tekstu pjesme da govori sam za sebe, ali i dopustiti slušateljima da ga interpretiraju kako žele te da ih glazba odvede u drugi svijet.



Najnovije otkrivena pjesma „oblike oblakov“ pojačava iščekivanje izlaska novog albuma „love letter“ najavljenog za početak svibnja. Osim nove pjesme i nedavno otkrivenog istoimenog singla „love letter“, na nadolazećem studijskom izdanju naći će se i ranije predstavljeni „origami“ i „xoxo“, ali i mnoge glazbene poslastice i iznenađenja koja zalagasper planira otkriti u narednim mjesecima.

Podsjetimo, mladi par je 2017. godine objavio svoj prvi singl „Valovi“. Pjesma je u kratkom roku osvojila srca slušatelja i time im donijela nagradu „Zlatna frula“. Drugi singl „Baloni“ objavljen je u veljači 2018., a treći „s teboi“ u jesen iste godine. Početkom 2019. godine objavili su EP kolekciju „Štiri” koja uz spomenute singlove sadrži i pjesmu „sebi“ kojom su predstavljali Sloveniju na Eurosongu. U lipnju 2019. odlučili su napraviti korak naprijed te predstavili svoj prvi engleski singl „come to me“, a u listopadu iste godine uslijedio je singl „signals”. Na Valentinovo, 14. veljače 2020., objavili su svoj prvi album na vinilu naziva „4“ koji sadrži englesku i slovensku varijantu EP izdanja - "four“ i „štiri“. Tu godinu zaključili su s blagdanskim singlom „sto idej“, dok su 2021. zahuktali su s „xoxo“. Ove godine na Valentinovo, točno dvije godine nakon izlaska prvog albuma, najavili su izlazak novog albuma, te predstavili naslovnu pjesmu „love letter“.



Izvor: Universal Music Hrvatska