Finalist hrvatskog Supertalenta, Mark Bagarić, objavio je svoj drugi službeni singl "Ti si moja pjesma" za koji je snimio i spot u Opatiji, a njegovi kadrovi, u režiji Matijasa Kneževića, savršeno su se uklopili u novu glazbenu priču. 

Suradnja s Markom već se na prvom singlu „Tvoje ime, moje je“ dojmila glazbenog producenta Silvija Pasarića pa je nastavak suradnje bio logičan slijed.

"Drago mi je da sam opet surađivao s Markom Bagarićem od kojeg u budućnosti možemo očekivati sve više i više. Pjesma je bržeg tempa i plesnog ritma i savršeno će se uklopiti u nadolazeće ljetno vrijeme", izjavio je Silvio Pasarić prilikom predstavljanja pjesme.

"Veseli me što predstavljam svoju novu pjesmu koju je radio Silvio Pasarić i nadam se da će se i publici svidjeti. Pjesma je ljubavna, vesela i nadam se da će svi plesati u ritmu s njom", rekao je Mark Bagarić o pjesmi.

Kao i za pjesmu „Tvoje ime, moje je“, glazbu i aranžman je radio Silvio Pasarić, no ovaj put, tekst je uz Silvija Pasarića pisao i Miki Solus te tako pjesmi dao poseban i prepoznatljiv štih.



Izvor: Menart