Bez sumnje najznačajnije novo regionalno glazbeno ime u zadnjih nekoliko godina tako još jednom potvrđuje svoj status velikana. Nakon sada već kultne serije od pet rasprodanih koncerata 2021. u dvorištu zagrebačke Akademije likovnih umjetnosti,  nešto slično radi i u Rijeci.



Dvostrukim koncertom Buč Kesidi se pridružuju izuzetno malenom broju regionalnih izvođača koji će dva dana zaredom nastupati u Pogonu kulture. Rijeku očigledno hvata Euforija! Najveći regionalni bend nove generacije napokon dolazi u Pogon kulture na disco rock’n’roll tulum. Prvo ukazanje benda bit će i jedinstvena prilika u skorije vrijeme čuti hitove poput “Nema ljubavi u klubu”, “Đuskanje ne pomaže” ili “Tiho”. Naime, izgledno je da su dva koncerta u Rijeci posljednji nastupi benda u Hrvatskoj prije idućeg proljeća i objave novog albuma.

Bend je proizveo ogroman hype u regiji izdanjem “Euforija”, kojeg prati i koncertni film, kritika pjesme naziva himnama generacije, a milijunski pregledi na YouTubeu i rasprodani koncerti govore da Zoran Zarubica (bubnjevi, vokal) i Luka Racić (gitara, vokal), ljevoruki disko pop-rock electro boy bend duo kako sami sebe nazivaju, opravdavaju poziciju regionalnih zvijezda.

Ulaznice za novi koncert u subotu 29. listopada su u prodaji od danas, četvrtka, od 12:00 po cijeni od 90 kn. Ta cijena će vrijediti do 22. listopada, a dan nakon za ulaznice će trebati izdvojiti 100 kn. Ostane li ih, na dan koncerta će cijena iznositi 120 kn.

Ulaznice su dostupne na  na svim fizičkim prodajnim mjestima Eventim i Entrio sustava, online na www.eventim.hr i www.entrio.hr, kao i u Dallas Music Shopu u Rijeci.